• PRO TV
  • Ashton Kutcher a ajuns de două ori la spital: ”Fantoma lui Steve Jobs îmi bântuie pancreasul”

Ashton Kutcher a ajuns de două ori la spital: ”Fantoma lui Steve Jobs îmi bântuie pancreasul”

Ashton Kutcher a ajuns de două ori la spital: ”Fantoma lui Steve Jobs îmi bântuie pancreasul”

Recent, Mila Kunis a dezvăluit că soțul său, Ashton Kutcher, a urmat o dietă „stupidă” care l-a dus de două ori la camera de urgență.

În timpul emisiunii ”Hot Ones”, actrița a povestit cum soțul ei, Ashton Kutcher, a ajuns la spital de două ori în timp ce se pregătea să-l interpreteze pe Steve Jobs.

”A fost stupid rău. La un moment dat, mânca doar struguri. Atât de stupid. A ajuns de două ori la spital, cu pancreatită. Deci, da, a fost super prost”.

În 2013, Ashton l-a interpretat pe fondatorul Apple, în filmul ”Jobs”. Pentru a intra în personaj, acesta a adoptat dieta strictă vegetariană a lui Steve, pe bază de fructe. 

După ce a consumat o cantitate impresionantă de suc de morcovi, Ashton a început să sufere de dureri groaznice de spate. 

”La două săptămâni înainte să începem filmările, dintr-o dată a început să mă doară spatele. Durerile s-au acutizat și au devenit din ce în ce mai rele”, a spus Ashton. 

”Am ajuns la spital, cu doză maximă de analgezic pentru că pancreasul meu o luase razna. Atunci m-am speriat de-a binelea. Mă gândeam: Asta e fantoma lui Steve Jobs, care îmi bântuie pancreasul. M-am speriat rău, dar s-a dovedit că am făcut pancreatită din cauza sucului de morcov”. 

Foto: Getty

Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni