• PRO TV
  • O tânără l-a dat în judecată pe medicul mamei ei pentru că i-a permis să o nască. Aceasta a câștigat procesul

O tânără l-a dat în judecată pe medicul mamei ei pentru că i-a permis să o nască. Aceasta a câștigat procesul

O tânără l-a dat în judecată pe medicul mamei ei pentru că i-a permis să o nască. Aceasta a câștigat procesul

Evie, în vârstă de 20 de ani, l-a dus în judecată pe doctorul Philip Mitchell pentru că nu i-a sfătuit corect mama în timp ce aceasta era însărcinată.

O femeie care l-a dat în judecată pe medicul mamei sale - susținând că nu ar fi trebuit să se nască niciodată – a câștigat în instanță milioane de lire. Evie Toombes a luat această decizie din cauza problemei de sănătate pe care o are. 

Mai exact, tânara are spina bifida un defect la nivelul coloanei vertebrale care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral, astfel încat maduva spinării râmâne neprotejată. Această malformație congenitală poate determina complicatiil neurologice serioase. Această malformație o ține pe Evie uneori și 24 de ore pe zi conectată la tuburi, scrie ndtv.com.

Evie Toombes susține că, dacă doctorul Mitchell i-ar fi spus mamei ei că trebuie să ia suplimente de acid folic pentru a minimiza riscul ca spina bifida să-i afecteze copilul, ea ar fi amânat să rămână însărcinată. Acest lucru, la rândul său, ar fi însemnat că Evie nu s-ar fi născut niciodată.

Sursă foto: Instagram Evie Toombes

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni