• PRO TV
  • Rochiile pe care nicio altă femeie nu le-ar purta. Cele mai incendiare apariții publice ale lui Demi Rose

Rochiile pe care nicio altă femeie nu le-ar purta. Cele mai incendiare apariții publice ale lui Demi Rose

Rochiile pe care nicio altă femeie nu le-ar purta. Cele mai incendiare apariții publice ale lui Demi Rose

Are niște forme imposibile și niște ținute pe măsură. Britanica Demi Rose nu ratează nicio ocazie să îsi etaleze silueta “clepsidră”, cu o talie de viespe, bust impresionant și un posterior generos.

Puține femei ar avea curajul să iasă în public în rochiile pe care le îmbracă modelul britanic. Toate ținutele lui Demi sunt fie extrem de mulate, fie transparente, decupate, exagerat de decoltate sau foarte scurte. Sau toate odată :) 

Însă Demi Rose nu are nicio reținere să își expună corpul în public. Iar prezența paparazzilor nu o deranjează. Dimpotrivă, adoră să fie pozată din toate unghiurile și să ajungă în paginile tabloidelor. Practic, ăsta este jobul ei -  să apară în ținute sumare și să ajungă apoi pe site-urile din întreaga lume. În realitate este… influencer, având 18.7 milioane de followeri pe Instagram. Între timp, a scos și câteva colecții de costume de baie, așa că britanicei îi merge din plin. 

“Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Demi Rose “vedetă”, răspunsul este simplu: datorită relației de scurtă durată cu rapperul Tyga. Acesta ar fi înșelat-o cu Demi Rose pe iubita lui din acea vreme, Kylie Jenner (sora lui Kim Kardashian). De la acea aventură, Demi Rose e nelipsită din tabloidele britanice, iar fanii ei de pe Instagram au ajuns la un număr impresionant.

Dacă vrei să vezi colecția ei de rochii sexy, intră în galeria foto de mai jos.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni