• PRO TV
  • Adrian Mutu, vacanță în Republica Dominicană alături Sandra, Tiago și fiicele sale. Cum arată acum Adriana și Maya

Adrian Mutu, vacanță în Republica Dominicană alături Sandra, Tiago și fiicele sale. Cum arată acum Adriana și Maya

Adrian Mutu, vacanță în Republica Dominicană alături Sandra, Tiago și fiicele sale. Cum arată acum Adriana și Maya

După un an agitat pe plan profesional, Adi Mutu se relaxează în Republica Dominicană cu familia sa. Fostul fotbalist se bucură de vacanță alături de soția Sandra, fiul Tiago și fiice sale din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez. 

Adriana și Maya Mutu s-au transformat în două domnișoare superbe. Înaltă, zveltă, cu părul brunet și un zâmbet de revistă, fiica cea mare a lui Adrian Mutu ar putea urma oricând o carieră de fotomodel. La fel de frumoasă este și Maya, sora mai mică a Adrianei, care a împlinit 13 ani. 

“O după-amiază foarte frumoasă pentru mine și familia mea, alături de un maestru al fotbalului: Marcelo Lippi. Mulțumesc pentru invitație și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat!”, a scris Adrian Mutu în dreptul fotografiilor în care apare luând prânzul cu familia sa și antrenorul italian. 

Adrian și Sandra au ales un resort de vis în Dominicană și au împărtășit imagini și cu fanii de pe Instagram. Soția lui Mutu pare să se înțeleagă de minune cu fiicele acestuia, iar Adriana și Maya sunt topite după frățiorul lor, Tiago. 

Imaginile postate pe rețelele de socializare au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. Fanii îi urează noroc lui Adi la Naționala României și îl felicită pentru frumoasa lui familie. “Să-ți trăiască ce iubești!”, “Superba poza!”, “Frumoasă familie ... fetele îți seamănă fără doar și poate”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici din 2015. Cei doi au un băiețel, pe nume Tiago, care a împlinit 4 ani în aprilie. Din căsnicia cu Consuelo, Mutu le are pe Adriana și Maya, iar Mario este fiul din primul mariaj, cel cu Alexandra Dinu. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Dani Ionescu - „M-au chemat la videochat, la interviu”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni