• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență! Momentele dramatice prin care a trecut

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență! Momentele dramatice prin care a trecut

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență! Momentele dramatice prin care a trecut

Celebră cântăreață de muzică de petrecere și de manele, dar totodată și fostă parteneră a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciu a vorbit recent despre faptul că, în urmă cu mai mulți ani, când a plecat singură de acasă pentru a susţine un concert la Constanța, mulți artiști consacrați i-au făcut promisiuni deșarte, cum că o vor lansa în muzică.

„Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția”, a declarat Carmen de la Sălciua în cadrul podcastului „Viaţa Vedetelor”.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că lipsa tatălui a marcat-o profund. „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț. Divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat. Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: «Cine e tatăl tău?». Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta”, a declarat celebra artistă.

Carmen de la Sălciua a trecut printr-un divorț greu în urmă cu doar câțiva ani, atunci când era soția lui Culiță Sterp, iar numele cântăreței a fost implicat într-un scandal uriaș, fiind acuzată de infidelitate. Acum, cântăreața spune că și-a iertat fostul partener și că se bucură pentru viața pe care o are: „Mi-a fost destul de greu, pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”.

Carmen de la Sălciua mai spune în același interviu că, deși s-a spus că l-ar fi înșelat pe Culiță, ea nu a făcut asta. Vedeta mărturisește că niciodată nu a fost infidelă în cuplu: „Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu un alt bărbat și nu l-am înșelat niciodată”.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni