• PRO TV
  • Scene incredibile pe o plajă din St. Barts. Izabel Goulart și iubitul, acrobații demne de Cirque Soleil în fața paparazzilor

Scene incredibile pe o plajă din St. Barts. Izabel Goulart și iubitul, acrobații demne de Cirque Soleil în fața paparazzilor

Scene incredibile pe o plajă din St. Barts. Izabel Goulart și iubitul, acrobații demne de Cirque Soleil în fața paparazzilor

Izabel Goulart este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale. Fost îngeraș Victoria’s Secret, brazilianca impresionează cu formele sale incredibile.

Izabel a fost surprinsă alături de logodnicul ei, fotbalistul Kevin Trapp, pe o plajă exotică din St. Barts. Posesoarea unei siluete spectaculoase, brazilianca și-a etalat și calitățile acrobatice. În văzul tuturor, a exersat câteva poziții de yoga, în care l-a implicat și pe iubitul ei. 

În vârstă de 37 de ani, Izabel Goulart este posesoarea unui corp perfect, pentru care muncește din greu. Nu doar genele sunt “de vină” pentru silueta incredibilă a lui Izabel -  aceasta are o dieta echilibrată și face sport intens.

Modelul a dezvăluit că atunci când nu călătorește, gătește “în fiecare zi” și are grijă să includă în dieta ei “multe fructe, legume și proteine”.  “Când ies în oraș, aleg cea mai sănătoasă variantă de pe meniu”.

În ceea ce privește sportul, aceasta încearcă să combine cât mai multe tipuri de mișcare, de la cardio, exerciții cu greutăți, kickboxing, Pilates până la jogging.

“Le spun antrenorilor mei personali să mă pregătească că și cum aș fi un sportiv profesionist”, spune modelul.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni