• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, în război cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. De la ce a pornit totul

Bianca Drăgușanu, în război cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. De la ce a pornit totul

Bianca Drăgușanu, în război cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. De la ce a pornit totul

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, fostele soții ale lui Alex Bodi, au pornit un război care nu pare să se termine prea curând. 

Iulia Sălăgean a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de Instagram, iar diva a răspuns imediat, amenințând cu avocații. „Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu”, a spus Iulia Sălăgean în mediul online. Aceasta a spus că ar avea și dovezi că din cauza Biancăi i-a fost închis contul.

Bianca Drăgușanu nu a rămas indiferentă la acuzațiile aduse și a reacționat imediat. „Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare.

Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului.

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune”, a declarat  Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni