• PRO TV
  • 4 sfaturi pentru o viata sexuala implinita

4 sfaturi pentru o viata sexuala implinita

4 sfaturi pentru o viata sexuala implinita

Reaprindeti scanteia in dormitorul conjugal chiar daca sunteti ocupati pana peste cap cu serviciul si copiii! Puneti-va inventivitatea la treaba si veti vedea ca flacara pasiunii se va ivi din “te-miri-ce”.

Iti mai aduci aminte cand s-a intamplat ultima data ca tu si partenerul tau sa aveti treaba unul cu altul? Si nu ne referim aici la momentele in care asamblati cot la cot mobilierul cel nou. Inca te mai gandesti? Nu esti singura! Majoritatea parintilor se plang de o viata sexuala nesatisfacatoare.

Atunci cand un cuplu isi intemeiaza o familie, intreaga sa viata se schimba radical. Vezi scutece peste tot, bucataria e plina de biberoane si suzete, jucariile sunt imprastiate prin cele mai neasteptate locuri. Cand copilul mai creste, lucrurile nu se schimba prea mult. E cam greu sa te simti sexy in acest peisaj, nu crezi?

Partenerii din cuplurile cu bebelusi nu mai sunt doar iubiti, sunt si parinti si au tendinta de-a se identifica, mai degraba, cu ultima dintre ipostaze.

Cu toate astea, in adancul sufletului, stii ca inca esti o mamica… valabila! Altfel, cum ai fi ajuns sa ai atatia copii? big grin Tot ce trebuie sa faci ca sa fii pe deplin implinita este sa reaprinzi flacara pasiunii. Dati-va peste cap (nu la propriu! tongue) si gasiti putin timp liber pentru asta!

Si stiti de ce? Pentru ca altfel se acumuleaza o sumedenie de frustrari si poate iesi “urat”: tipete, imbufnari si o stare de numultumire generala. De-aici si pana la psiholog nu mai e mult. Unde mai pui ca, spre deosebire de terapia de cuplu, sexul la voi acasa nu costa bani, dureaza mai putin si e mai eficient decat mersul la cabinetul psihoterapeutului.

Nu mai stiti cum se face asta? Luati-o incet, ca sa va reacomodati unul cu celalalt.

1. Pentru inceput, doar pupici. Ai ajuns la finalul celor sase saptamani postpartum si ginecologul ti-a dat voie sa te reintorci in patul conjugal? Si daca tu n-ai inca chef de asa ceva? Poate ca fiziologic nu mai ai restrictii, dar te simti in continuare obosita si fara tragere de inima.

Putin timp petrecut impreuna, presarat cu romantism si tone de pupici, s-ar putea sa te faca sa vrei mai mult. In aceste momente placute creierul elibereaza oxitocina, cunoscuta si sub numele de “hormonul dragostei”, care are rolul de a te apropia de partener, asta in timp ce declanseaza o gama variata de sentimente fizice si sufletesti. Asa ca nu faceti rabat la dragalasenie, alintaturi si dezmierdari.

Intra pe www.depici.ro si afla mai multe despre acest subiect!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni