• PRO TV
  • Motivul pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Ce a refuzat soția lui să facă

Motivul pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Ce a refuzat soția lui să facă

Motivul pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Ce a refuzat soția lui să facă

Vestea că Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează a luat multă lume prin surprindere, în condițiile în care actorul își declara mereu dragostea față de soția sa. Însă despărțirea nu a venit chiar de pe o zi pe alta. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de ceva vreme, iar ultima apariție ca și cuplu pe covorul roșu a avut loc cu doi ani în urmă. Ce a dus totuși la despărțire?

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că succesul de care a început să se bucure Momoa a dus la despărțirea celor doi. Dacă înainte de Game of Thrones de abia dacă primea vreun rol, după ce a apărut în Aquaman cariera lui Momoa a înflorit. Iar actorul și-a dorit să se focuseze pe acest aspect în detrimentul familiei. 

Cum era mereu implicat în diverse proiecte și filmări, Momoa lipsea mult de acasă, iar soția lui refuza să îl urmeze. Fericită cu viața din Los Angeles, Lisa Bonet nu și-a dorit să îl urmeze pe soțul ei pe platourile de filmare. Iar de aici a intervenit și ruptura dintre ei.

“S-au despărțit pentru că aveau focusuri diferite în viață. Au fost grozavi împreună până când… nu au mai fost.  În urmă cu câțiva ani se chinuia să găsească ceva de lucru, acum Jason e pe val. Și își dorește să lucreze cât mai mult. Distanța le-a distrus căsnicia”, a spus un prieten al actorului.

Jason Momoa și Lisa Bonet și-au anunțat despărțirea, la 4 ani după ce și-au oficializat relația care dura încă din 2005. Între cei doi este o diferență de 14 ani, însă asta nu a stat niciodată în calea fericirii lor.

Într-un comunicat vag, în care nu dau prea multe detalii despre ce a dus la această ruptură, Momoa și Lisa Bonet anunță că o iau pe drumuri separate. 

“Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, scrie în comunicatul oferit presei de cei doi.

Deși nimeni nu prevedea această despărțire, de curând, într-un interviu Lisa Bonet a mărturisit că învață să fie o persoană autentică, nouă. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni