• PRO TV
  • Ascultă și tu „When You Give Me Love”, noul single lansat de Cătălina Cara

Ascultă și tu „When You Give Me Love”, noul single lansat de Cătălina Cara

Ascultă și tu „When You Give Me Love”, noul single lansat de Cătălina Cara

Ți-e dor de o melodie numai bună de pus pe repeat? Atunci ascultă piesa de debut a Cătălinei Cara. Single-ul se numește „When You Give Me Love” și este un preview al lansării EP-ului „Leap Year Baby” ce va avea loc pe 28 februarie 2022. 

„When You Give Me Love” este o piesă muzicală care te transpune într-un univers plin de speranță, cu soundtrack de indie-pop-dream, infuzat cu jazz și influente future soul. 

Nascută pe 29 februarie în Chișinău, Moldova, de aici și numele EP-ului, Cătălina îmbrățișează esența individului născut într-un an bisect, care se traduce natural în sound-ul ei: este un artist intuitiv, cu un simț al inocenței captivant și cu o vesnică dragoste pentru expresie. 

Succesul internațional pe care l-au avut proiectele ei au ajutat-o să prindă aripi și să zboare către orizonturi cu obiective și ambiții mărețe.   

Despre piesa ei de debut mărturisește: „Dacă vei căuta pe Google citate despre dragoste vei găsi foarte multe cuvinte sofisticate puse împreună și care te vor lăsa cu o ușoară confuzie. Ei... piesa mea „When You Give Me Love” doar adaugă mai mult la această stare pentru că este simplă și fără dramă. Niciun sacrificiu și nicio suferință aici.

Din pasiunea pentru exprimarea autentică, Cătălina își dorește ca muzica ei să fie o oglindă a fiecărui moment al evoluției ei. Este complet devotată procesului creativ, majoritatea pieselor sunt scrise de ea, fiind implicată și la producția pieselor. Pentru producție lucrează împreună cu una dintre cele mai bune echipe din România, Yin Creatif (formulă din spatele succesului bandului Golan).

Învăț constant lucruri noi despre mine, despre muzică, despre sound, despre oameni și particularitățile lor. Este fascinant cum mă poate inspira orice eveniment aparent insignifiant. Am fost norocoasă să experimentez multe culturi, fie prin călătorii sau din anii de studiu din Londra. Experiența mea în muzică și actorie m-a ajutat enorm în evoluția mea artistică.” a spus Cătălina.

După ce și-a luat diploma la Universitatea Kingston și s-a întors acasă în Moldova, demersul Cătălinei a fost să se concentreze pe identitatea artistică. Această etapă s-a încheiat în 2020 când a început să lucreze la EP-ul care se numește simbolic Leap Year Baby.

EP-ul ei de debut are un sound soft indie-pop și a fost creat literalmente în mijlocul pădurii, la o ora de București, unde este studioul Yin Creatif. Piesele îi dau ascultătorului șansă să navigheze liber prin emoții profunde și stări de visare în drumul spre sentimentul de eliberare pe care îl aduce dragostea.

Foto: Captură video/PR/Facebook Cătălina Cara Music

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni