• PRO TV
  • Michael H. Wilding, fiul lui Elizabeth Taylor: “Mama mea si-a trait viata cu o mare pasiune, umor si iubire”

Michael H. Wilding, fiul lui Elizabeth Taylor: “Mama mea si-a trait viata cu o mare pasiune, umor si iubire”

Michael H. Wilding, fiul lui Elizabeth Taylor: “Mama mea si-a trait viata cu o mare pasiune, umor si iubire”

Familia, prietenii si celebritatile plang moartea actritei Elizabeth Taylor, o pierdere “devastatoare”, dupa cum spune unul dintre copiii ei, Michael H. Wilding. Familia actritei le-a cerut tuturor celor care vor sa trimita flori, mai degraba sa faca donatii pentru fundatia infiintata de actrita pentru lupta impotriva virusului HIV.

Pentru lumea intreaga, Elizabeth Taylor a fost un mit, pentru fiul ei cel mare, Michael H. Wilding, a fost cea mai buna mama din lume.

Mama mea a fost o femeie extraordinara care si-a trait viata la maximum, cu o mare pasiune, umor si iubire”, a spus Wilding, 58 de ani, intr-un comunicat.

Pentru Michael H. Wilding, rezultatul casniciei actritei cu cel de-al doilea sot al ei, filmele in care a aparut Elizabeth Taylorsunt doar o parte din mostenirea lasata de celebra lui mama.

“Filmografia ei impresionanta, succesul ca femeie de afaceri, activitatea ei in lupta impotriva sida, toate acestea ne face sa ne simtim foarte mandri. Stim, pur si simplu, ca lumea este un loc mai bun de cand mama a trait in el. Spiritul ei va continua sa existe si iubirea ei va trai etern in inimile noastre”, a mai spus Michael in comunicat.

Wilding si fratele lui, Christopher Wilding, alaturi de surorile lor vitrege Liza Todd si Maria Burton, au fost alaturi de actrita in ultimele momente ale vietii ei, dupa cum informeaza publicista Sally Morrison.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni