• PRO TV
  • “Experimente” de fashion cu North West. Ținutele bizare în care Kim și Kanye își îmbracă fetița cea mare

“Experimente” de fashion cu North West. Ținutele bizare în care Kim și Kanye își îmbracă fetița cea mare

“Experimente” de fashion cu North West. Ținutele bizare în care Kim și Kanye își îmbracă fetița cea mare

La numai 8 ani, fetița lui Kim Kardashian și a lui Kanye West are o garderobă de peste un milion de dolari. Nimic suprinzator, având în vedere că părinții ei au o avere fabuloasă.

Cu doi părinți fashionști, cum sunt Kim și Kanye, este de înțeles că și fetița a devenit pasionată de modă. Doar că în ultima vreme, după ce aceștia s-au despărțit, North pare mai degrabă îmbrăcată “cu forța” de părinții ei, după propriile lor gusturi. 

Astfel, la finala Super Bowl, unde l-a însoțit pe Kanye West, North a purtat o pereche de încălțări butucănoase din cauciuc, marca Yeezy, a tatălui sau. Ținuta i-a fost completată cu o pereche de pantaloni largi și rupți și un tricou în temă cu evenimentul la care a participat.

Atunci când și-a însoțit mama, Norh a renunțat la stilul hip hop, pentru un look de prințesă. Ca să se asorteze cu fiica ei, Kim a îmbrăcat-o pe North în roz din cap până-n picioare, într-un costum de catifea. 

North West este, daca se poate spune așa, fashionista din scutece :)

Cu o garderobă de sute de mii de euro (tabloidele scriu că suma ar ajunge chiar la un milion de dolari!), cu hăinuțe cool – practic copii în miniatură ale outfiturilor mamei sale – North West are deja statut de influencer. Micuța a apărut în public cu o pereche de cercei cu diamante Lorraine Schwartz în valoare de 50.000 de euro, deci nu e de mirare că toate hainele ei create de marii designeri ar putea ajunge la fabuloasa sumă de un milion  de dolari.

Deși nu împlinise nici macar 4 ani, micuța avea deja în colecție genți Fendi sau Louis Vuitton, de câteva mii de euro.

North West face deja senzație pe TikTok

Kanye e supărat că fetița postează, cu ajutorul mamei sale, filmulete pe TikTok. Acesta și-a exprimat public nemulțumirea față de acest lucru, însă North pare chiar pasionată de noua preocupare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni