• PRO TV
  • Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. În ce stare se află suverana Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. În ce stare se află suverana Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. În ce stare se află suverana Marii Britanii

Suverana Marii Britanii în vârstă de 95 de ani are COVID-19. Ştirea a fost făcută public în cadrul unei declarații oficiale emisă de Palatul Buckingham.

Vestea vine după ce recent Prințului Charles a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars-Cov2. După doi ani de proceduri foarte dure menite să o ţină departe pe regina Marii Britanii în vârstă de 95 de ani, de orice risc, iată că, din păcate, suverana se confruntă cu momente mai puțin plăcute.

Ea se află sub atenta observaţie a medicilor, iar aceștia au declarat că fac tot posibilul ca ea să rămână într-o stare cât mai bună. Din păcate, infecţia s-a răspândit şi în cadrul membrilor personalului său. 

Comunicatul mai menţionează că regina este bine și că simptomele bolii ei sunt destul de ușoare, fapt ce arată că imunitatea reginei este încă una destul de bună, având în vedere vârsta ei înaintată.

În cazul în care simptomele nu se agravează, suverana va continua cu angajamentele deja planificate pentru săptămâna aceasta. Pe scurt, regina care se află acum în izolare nu are de gând să se oprească din activitate.

Majestatea sa prezintă simptome ușoare ale bolii și este de așteptat să își continue îndatoririle mai puțin solicitante în cursul săptămânii viitoare”, se menționează în comunicatul Palatului Buckingham. 

Regina este vaccinată cu schema completă, cât și cu doza booster, așa că aceasta rămâne în afara oricărui pericol: „este de așteptat să își continue îndatoririle mai puțin solicitante în cursul săptămânii viitoare”, mai menționează Casa Regală a Marii Britanii în comunicatului emis duminică, 20 februarie.

Prințul Charles în vârsta de 73 de ani a fost și el depistat pe 10 februarie cu COVID-19. Moștenitorul tronului a aflat acest lucru în cadrul unei testări realizate înaintea participării la evenimentul organizat în oraşul Winchester care marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a.

Vezi și:
Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni