• PRO TV
  • Luiza, presupusa fiică a lui Vladimir Putin, pusă la zid de internauți: “Tatăl tău e un criminal”

Luiza, presupusa fiică a lui Vladimir Putin, pusă la zid de internauți: “Tatăl tău e un criminal”

Luiza, presupusa fiică a lui Vladimir Putin, pusă la zid de internauți: “Tatăl tău e un criminal”

Luiza Rozova are 18 ani și este studentă în orașul rusesc Sankt Petersburg. Presa din întreaga lume scrie că ar fi fiica lui Vladimir Putin cu Svetlana Krivonogikh, fosta menajeră a liderului de la Kremlin, actualmente multimilionară și coproprietara unei mari bănci rusești. 

La prima vedere, tânăra seamănă izbitor cu președintele Federației Ruse. Luiza are cont de Instagram și este urmărită de peste 90.000 de internauți. 

Din imaginile pe care le postează pe contul de socializare se poate observa că Luizei îi place luxul și îmbracă doar haine de brand. Tânăra este pasionată de călătorii, fashion și artă. 

În fotografiile pe care le publică, Luiza încearcă pe cât posibil să-și acopere fața. Ultima postare a rusoaicei datează din octombrie 2021, iar contul ei este public în continuare. Absența tinerei a alimentat zvonurile care spun că Putin și-a fi pus familia la adăpost într-un buncăr din Siberia.

După ce numele ei a ajuns în presa din întreaga lume, pagina de Instagram a Luizei a primit o avalanșă de comentarii.

Mulți internauți i-au adresat mesaje jignitoare și chiar amenințări dure. La ultima postare, aceștia au comentat că Luiza este “fiica unui criminal, psihopat și dependent de droguri”, scrie Daily Mail

“Tatăl tău omoară oameni ca tine doar pentru că sunt ucraineni!”, “Te ascunzi în buncăr ca un șobolan?”, “Tatăl tău e un criminal! Te rog spune-i să înceteze” “Oamenii din generația ta mor Ucraina din cauza tatălui tău”, “Destinul tău va fi ca acela al Mariei Milosevic când tatăl tău va fi trimis la Haga”, “Arată-ți fața, lașo!”, “Ucigașilor, vor veni după voi toți!”, “Spune-i tatălui tău să nu mai omoare civili nevinovați!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Au fost și urmăritori care i-au luat apărarea Luizei și i-au apostrofat pe cei care o condamnă doar pentru că ar fi fiica lui Putin. 

“Ea nu are nicio vină?”, “Ați înnebunit? Voi chiar credeți că Putin ar asculta de copilul lui?”, “Nu și-a ales ea părinții”, “Nu o judecați, nu are nimic de-a face cu tot ceea ce se întâmplă în Ucraina”, “Nu sunt de acord cu acțiunile tatălui tău, dar nu e vina ta! Ține capul sus și te rog fii o persoană mai bună decât el”, au scris aceștia.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni