• PRO TV
  • Comunicațiile radio ale soldaților ruși care au invadat Ucraina au fost înregistrate! Ce discută între ei

Comunicațiile radio ale soldaților ruși care au invadat Ucraina au fost înregistrate! Ce discută între ei

Comunicațiile radio ale soldaților ruși care au invadat Ucraina au fost înregistrate! Ce discută între ei

Firma britanică de informaţii geospaţiale ShadowBreak a dezvăluit că a intrat în posesia comunicațiilor radio ale soldaților ruși care au invadat Ucraina.

Potrivit paginii de Twitter a celor de la ShadowBreak, pentru prima dată într-un război modern, trupele nu comunică digital, ci prin radio. Astfel, comunicațiile ruse de pe teren pot fi auzite de oricine!

„Ce am descoperit este că armata rusă operează într-o dezordine totală. Nu au nicio idee încotro se îndreaptă şi cum să comunice corect între ei. Au fost perioade în care i-am auzit pe soldaţii ruşi când se insultau unul pe celălalt”, a spus Samuel Cardillo, fondatorul ShadowBreak, pentru The Telegraph.

Mai mult decât atât, acesta afirmă că pe înregistrările radio se poate auzi un soldat care plânge în timpul unei lupte ruso-ucrainene din Harkov, dar și soldați care se plâng că nu au mâncare și combustibil și că vor să se sinucidă. 

Pe pagina lor de Twitter, cei de la ShadowBreak au mai afirmat că în curând vor pune la dispoziția presei din întreaga lume înregistrările audio pe care le au cu trupele ruse care au invadat Ucraina.Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni