• PRO TV
  • Cum funcționează acum Parlamentul Ucrainei? Logistica și locațiile sunt secrete: "Îți voi da toate detaliile în 12 luni"

Cum funcționează acum Parlamentul Ucrainei? Logistica și locațiile sunt secrete: "Îți voi da toate detaliile în 12 luni"

Cum funcționează acum Parlamentul Ucrainei? Logistica și locațiile sunt secrete: "Îți voi da toate detaliile în 12 luni"

Parlamentarul ucrainean Inna Sovsun se alătură News NOW de la Kiev, Ucraina, pentru a împărtăși modul în care țara ei se descurcă pe fondul invaziei armatei ruse. 

Mesajul  ucrainenilor pentru lume, pe măsură ce Rusia își intensifică atacurile asupra orașelor cheie ale țării este citat de NBCNEWS și este:
 
„Vom continua să luptăm”.
 
Olga Stefanishyna, deputatul Ucrainei. prim-ministru, a declarat pentru Financial Times într-un interviu video:
 
„Sistemul nostru financiar este stabil, sectorul bancar funcționează pe baza statului de drept și facem toate plățile sociale necesare, cum ar fi plăți pentru dizabilități, pensii pentru persoanele în vârstă și, bineînțeles, salarii”.



 

„Suntem cu adevărat fericiți și mândri de oamenii din guvern care s-au descurcat într-un moment de război fără precedent pe care lumea nu l-a văzut în 75 de ani. Am îndeplinit toate acestea.”
 
Din motive de securitate, oficialii nu dezvăluie informații despre locația lor, aranjamente logistice specifice sau deplasări.
 
„Ce întrebare grozavă! Îți voi oferi toate detaliile în 12 luni.”
 
Potrivit Financia Times, într-o țară care se afla pe picior de război cu Rusia de la anexarea Crimeei de către Moscova în 2014 și de la conflictul ulterior din regiunea Donbas de est, guvernul a pus bazele pentru operarea în condițiile unui atac la scară largă de ani de zile.
 
Cartierul guvernamental al Kievului conține un labirint de pasaje subterane, iar unii parlamentari și personalități guvernamentale s-au dispersat în alte părți ale orașului sau în alte părți ale Ucrainei.
 
„Nu ajută că suntem în subteran sau în stații de metrou, dar încercăm să muncim și toată lumea încearcă să facă tot ce putem", spune Alyona Shkrum, deputată în comisie, citată tot de Financial Times.



 

Persoanele care doresc să ajute o pot face prin:

DONAȚII ONLINE pe site-ul www.crucearosie.ro

DONAȚII PRIN SMS, la numărul 8825, cu textul UMANITATE. Donatii în valoare de 2 euro în toate rețelele de telefonie mobilă. 

DONAȚII prin platforma Revolut- la secțiunea DONAȚII, găsiți CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ, iar fiecare donație făcută pe platfomă urmează să fie dublată de CEO REVOLUT; 

DONAȚII DE ALIMENTE GREU PERISABILE în magazinele Carrefour, Mega Image și Cora prin programul Banca de Alimente.  

DONAȚII ÎN CONTURILE campaniei deschise la BRD Agenția Piața Romana:

RO76BRDE410SV07590484100 (Lei)

RO12BRDE410SV31714694100  (Euro)

RO88BRDE410SV36413794100 (USD) 

VEZI ȘI VIDEO:


 

FOTO: GETTY/ SHUTTERSTOCK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni