• PRO TV
  • Volodimir Zelenski a dezvăluit locația în care se află: „Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni”

Volodimir Zelenski a dezvăluit locația în care se află: „Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni”

Volodimir Zelenski a dezvăluit locația în care se află: „Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Rusia începea atacurile asupra Ucrainei, după ce Vladimir Putin anunța că dorește denazificarea țării vecine.

De pe 24 februarie și până acum, câteva sute de mii de ucraineni au fugit în România, însă bărbații nu au fugit din calea războiului și au rămas să lupte împotriva armatei din Rusia. Mai mult decât atât, președintele Ucrainei a avut un mesaj direct pentru ruși, care au oferit informații potrivit căruia acesta ar fi fugit în Polonia.

„Este a 12-a seară a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie. Eu sunt în Kiev, pe strada Pankova. Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni! Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în război. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric. A treia rundă a negocierilor în Belarus a avut loc astăzi. Aș vrea să spun că a fost a treia rundă şi ultima, dar suntem realiști. Vom continua negocierile, vom insista cu negocierile până când vom găsi o modalitate de a le spune cetățenilor noștri care este modul de a ajunge la pace”, a spus Volodimir Zelenski din clădirea în care se află biroul președinției ucrainene.

Vezi și: Ne dăm în cărți - invitată: Roxen

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni