• PRO TV
  • Bunicuțele care fac bani frumoși de pe Only Fans. Sunt trecute de 60 de ani, au iubiți tineri și nu duc lipsă de admiratori

Bunicuțele care fac bani frumoși de pe Only Fans. Sunt trecute de 60 de ani, au iubiți tineri și nu duc lipsă de admiratori

Bunicuțele care fac bani frumoși de pe Only Fans. Sunt trecute de 60 de ani, au iubiți tineri și nu duc lipsă de admiratori

De obicei, oamenii când se gândesc la site-ul cu conținut pentru adulți Only Fans își imaginează femei frumoase și tinere, care pozează în ipostaze provocatoare. Însă și “bunicuțele” sunt la fel de căutate. Iată câteva doamne respectabile, trecute de o vârstă, care își rotunjesc veniturile cu postările de pe OnlyFans.

Almeda are 77 de ani și este căsătorită cu un bărbat de 24 de ani, pe care l-a cunoscut la înmormântarea fiului ei. Pe atunci acesta avea numai 17 ani și se despărțise de curând de o femeie de 77 de ani (pe atunci Almeda avea “doar” 71).

Cei doi fac împreună conținut pentru OnlyFans, unde au peste 18.000 de abonați, pe care îi taxează cu 10.99 dolari pe lună. 

“Viața într-o căsătorie este minunată. Avem o chimie extraordinară”, a spus bărbatul de 24 de ani.

Cheryl este o altă “bunicuță” care face senzație cu iubitul ei cu 37 de ani mai tânăr pe OnlyFans. Ea are 61 de ani și se lasă filmată în ipostaze “sexy” alături de bărbatul din viața ei. “Chiar dacă e o diferență de vârstă între noi, nu mă gândesc la asta, pentru că Cheryl are un spirit foarte tânăr”, spune bărbatul. 

La 51 de ani, Gina Steward este considerată “cea mai sexy bunică din lume”. Aceasta s-a înscris pe OnlyFans sătulă ca Instagram să îi scoată toate pozele sexy.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni