• PRO TV
  • Roxana Ciuhulescu a botezat prima fetita

Roxana Ciuhulescu a botezat prima fetita

Roxana Ciuhulescu a botezat prima fetita

Dupa ce a botezat pana acum patru baieti, prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu si-a implinit si visul de a boteza o fetita.

"Micuta Ana Sofia este prima fetita pe care o botez. Eu mi-am dorit ca primul copil pe care-l botez sa fie fetita, dar uite ca s-au nimerit patru baieti inaintea ei. Parintii ei, Andreea si Tavi, au insistat ca bebelusul sa poarte si numele fetitei noastre, Ana”, povesteste cu mandrie nasa Roxana.

Andreea, mama finutei, este o prietena veche de-a vedetei Pro Tv din Craiova care anul trecut a fost si cununata de Roxana si de sotul ei, Mihai. Pregatirile pentru botez au fost luate foarte in serios si de Ana Cleopatra, fetita Roxanei si a lui Mihai: „Am fost cu fetita mea si am ales impreuna doua tinute superbe pentru finuta noastra, doua rochii de gala, asa ca a fost eleganta la botez”, povesteste Roxana.

Botezul a decurs foarte bine, bebelusul a fost cuminte, insa asta pana cand preotul a bagat-o in cristelnita: "Atunci a inceput concertul Anelor! Bebelusul a izbucnit in plans, iar Ana mea la fel, disperata fiind ca este suparata finuta noastra!”. A doua zi, atmosfera a fost mai linistita, pentru ca nasii i-au facut baie finutei lor si i-au urat sa fie sanatoasa, iubita, inteleapta, sa invete sa iubeasca si sa ierte.

Nu rata emisiunea Pro Motor, prezentata de Roxana Ciuhulescu, LIVE pe www.protv.ro, in fiecare sambata, de la 12:00!

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni