• PRO TV
  • Dalianah, un model cu o privire hipnotizantă a încins Instagramul. Cum a pozat pe o plajă din Spania

Dalianah, un model cu o privire hipnotizantă a încins Instagramul. Cum a pozat pe o plajă din Spania

Dalianah, un model cu o privire hipnotizantă a încins Instagramul. Cum a pozat pe o plajă din Spania

Fotomodelul de origine spaniolă Dalianah Arekion a cucerit lumea modei încă de la vârsta de 17 ani, când a pășit pentru prima dată pe podium. Cu o privire hipnotizantă și cu picioare parcă sculptate, tânăra a ajuns rapid în atenția celor mai cunoscuți designeri. 

În vârstă acum de 26 de ani, Dalianah Arekion apare adesea pe coperta unor celebre reviste de modă, cum ar fi: Elle, GQ, Harper's Bazaar, Woman Madame Figaro și altele. Ochii ei, de un albastru azuriu, i-au fascinat pe mulți fotografi, motiv pentru care portretele ei stârnesc admirația tuturor. (vezi galeria foto de mai jos)

Dalianah Arekion a fost înzestrată nu doar cu înfățisare angelică, dar și cu o siluetă de invidiat. Recent, modelul a pozat pe plaja Calpe din Spania, iar fotografiile incendiare au apărut pe Instagram. Tânăra nu s-a sfiit să lase la vedere părți intime ale corpului, purtând un bikini minuscul. 


 

„O priveliște nemaipomenită, sunt încântat”, „Nu știu cât de cald era la tine, dar eu deja mor privindu-te. Ești incendiară!”, „Cea mai bună de pe plajă. Ești spectaculoasă în acest bikini”, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje ale admiratorilor. 

 

Sursă foto: Instagram/ dalianaharekion

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni