• PRO TV
  • Spike și Irina Rimes se duelează pe scenă, la Red Bull SoundClash. Ce probe de foc vor avea cei doi artiști

Spike și Irina Rimes se duelează pe scenă, la Red Bull SoundClash. Ce probe de foc vor avea cei doi artiști

Spike și Irina Rimes se duelează pe scenă, la Red Bull SoundClash. Ce probe de foc vor avea cei doi artiști

Deși provin din stiluri muzicale diferite, Irina Rimes și Spike au acceptat să se dueleze muzical în cadrul evenimentului Red Bull SoundClash, programat pe 13 mai, la Romexpo. Două scene, același public și un singur câștigător, stabilit de aplauzele celor prezenți.

Irina Rimes și Spike anunță o confruntare memorabilă pe scenele de la Romexpo, unde fanii celor doi artiști sunt chemați să decidă cine e mai bun în cadrul SoundClash, o adevărată ciocnire a muzicii.

Cei doi vor trece prin patru probe muzicale și vor evolua față în față, pe două scene diferite. Spectatorii sunt cei care vor decide care sunt cele mai reușite interpretări, iar departajarea se va face cu ajutorul decibelmetrului, un aparat care măsoară intensitatea aplauzelor.

Biletele la acest eveniment au fost puse în vânzare online, la prețul de 80 de lei. 

Red Bull SoundClash va fi LIVE pe VOYO, începând cu ora 19.00.

Irina Rimes vs. Spike: care sunt probeleÎnainte de competiția propriu-zisă, cei doi artiști își vor „încălzi” fanii cu trei piese proprii. Apoi începe confruntarea, care va avea patru probe, după cum urmează:

  • RUNDA 1: THE COVER – Mega hiturile iau o formă nouă în ambalajul muzical propus de Irina Rimes și Spike.   
  • RUNDA 2: THE TAKE OVER – Irina Rimes începe piesa, Spike o preia din mers de pe cealaltă scenă şi continuă melodia în stilul propriu. Cei doi vor ceda inițiativa, unul celuilalt, timp de patru piese.
  • RUNDA 3: THE CLASH – fiecare reinterpretează trei piese proprii, în trei stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: THE WILD CARD – Scena se va încinge, fiecare combatant aruncând în luptă un invitat surpriză.

Spike vs. Irina Rimes: cum își văd artiștii adversarii

Nu știu cât contează pentru mine să câștig, ci cât s-aducem publicului cea mai tare experiență muzicală. Admir la Spike verticalitatea în carieră, faptul că are o direcție foarte bine definită și, desigur, talentul. Nu-mi fac griji însă dacă va câștiga, întrucât eu îi voi câștiga publicul pe termen-lung! 

Mizez pe faptul că orice-ar pregăti, noi tot vom avea cu ce să impresionăm întregul public. Nu tind în special să câștigăm bătălia, ci mai degrabă războiul pe care-l ducem de ani de zile pentru a fi cea mai bună versiune a noastră, de la proiect la proiect”, a dezvăluit Irina Rimes.

De cealaltă parte, Spike îi transmite Irinei să se pregătească de înfrângere.

Red Bull SoundClash e pentru mine o șansă să-mi arăt polivalența artistică, stilurile muzicale pe care le pot aborda, însă și o șansă de a-mi conștientiza și depăși limitele. După pandemie, acest show vine ca o gură de aer curat pe care de abia o așteptam. Admir la Irina munca și dorința continuă de evoluție. Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm”, a spus Spike.

Prima ediție a competiției muzicale a avut loc în anul 2017, când ciocnirea dintre stiluri i-a adus față în față pe Carla’s Dreams și trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Trupa hip-hop s-a impus atunci, prin decizia publicului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni