• PRO TV
  • Rihanna, cel mai șocant look de până acum: pare că și-a uitat hainele acasă și a ieșit în pijama la cină

Rihanna, cel mai șocant look de până acum: pare că și-a uitat hainele acasă și a ieșit în pijama la cină

Rihanna, cel mai șocant look de până acum: pare că și-a uitat hainele acasă și a ieșit în pijama la cină

Rihanna i-a surprins pe oaspeții unui restaurant de fițe din Los Angeles, când și-a făcut apariția mai mult goală decât îmbrăcată. Cântăreața a purtat un outfit sumar, care seamănă foarte tare cu o pijama. 

Însărcinată cu primul ei copil, cu rapperul A$AP Rocky, Rihanna este în al treilea trimestru de sarcină și mai are puțin până va deveni mămică. Pe tot parcursul sarcinii, Rihanna a suprins cu ținutele sale sexy, care i-au lăsat burtica la vedere.

Dar ultima aparție i-a surprins până și pe fanii vedetei, obisnuti cu stilul extravagant al acesteia. Rihanna pare că și-ar fi uitat hainele acasă și a ieșit la cină doar într-o pereche de pantaloni scurți de pijama și un furou. Cu siguranță, la restaurant toate privirile indiscrete ale oaspeților au fost îndreptate către ea. 

“Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista.

De curând, Rihanna a bifat lista miliardarilor făcut de revista Forbes. Cântăreața are o avere de 1,7 miliarde de dolari, grație brandului ei de cosmetic Fenty Beauty și al celui de lenjerie intimă Savage Fenty.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni