• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, vacanță de lux alături de fiica ei în Dubai. Ce outfit sexy a purtat românca la plajă

Mădălina Ghenea, vacanță de lux alături de fiica ei în Dubai. Ce outfit sexy a purtat românca la plajă

Mădălina Ghenea, vacanță de lux alături de fiica ei în Dubai. Ce outfit sexy a purtat românca la plajă

După șapte săptămâni intense la filmările Deep Fear, Mădălina Ghenea și-a luat o binemeritată vacanță. Actrița se află alături de fiica sa la un resort de lux din Dubai.

În ultimele zile, Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor ei cât de bine se simte în vacanța din Dubai. Aceasta s-a filmat în resortul de lux în care este cazată, în camera de hotel, dar și la plajă. 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, fanii au avut ocazia să o asculte și pe fetița Mădălinei, Charlotte. La 5 ani, fetița a răspuns întrebărilor în italiană, engleză și romană.

Fanii au întrebat-o pe Mădălina Ghenea dacă este logodită, iar fetiță a răspuns că este logodită cu ea :)

Recent, actrița a încheiat prima parte a filmărilor la Deep Water, filmul în care joacă alături de Ed Westwick. “A fost cea mai dificilă experiență din viața mea, dar și cea care m-a entuziasmat cel mai tare. Au fost șapte săptămâni lungi și intense, în care am descoperit în mine o parte care nu credeam că există. Din păcate, vremea nu a fost de partea noastră, apa foarte rece a făcut ca totul să para mult mai dificil. Mai sunt mult luni de muncă, dar de abia aștept să vă arat rezultatul final”, a spus Mădălina pe Instagram.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni