• PRO TV
  • Mesajul dureros postat de sora lui Cristiano Ronaldo, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere

Mesajul dureros postat de sora lui Cristiano Ronaldo, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere

Mesajul dureros postat de sora lui Cristiano Ronaldo, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere

Cristiano Ronaldo trece printr-o adevărată dramă. Starul lui Manchester United a anunțat pe rețelele de socializare că unul dintre gemenii săi a murit la naștere.  

Katia Avero, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj sfâșietor pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Aveiro???? (@katiaaveirooficial)


“Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de toate și să îți întărească drumul. Îngerașul nostru este în brațele tatălui, iar fetița noastră, care e aici puternică și sănătoasă, ne va învăța de fiecare dată că doar iubirea contează”,
a scris Katia făcând referire la tatăl lor. Jose Dinis Aveiro este tatăl lui Cristiano Ronaldo și s-a stins din viață în septembrie 2005. 

Fiul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni și a născut pe 18 aprilie 2022, însă, din păcate, băiatul a murit la naștere. 

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a murit. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a scris Cristiano Ronaldo pe conturile de socializare după ce Georgina Rodriguez a născut.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez. Acum cei doi mai au o fetiță, al cărei nume nu a fost dezvăluit. 

Pe lângă fetele pe care le are cu Georgina, Cristiano mai trei copii după ce a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (11 ani) și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni