• PRO TV
  • Comportamentul lui Vin Diesel l-a făcut pe regizor să renunțe la filmările pentru „Fast X”

Comportamentul lui Vin Diesel l-a făcut pe regizor să renunțe la filmările pentru „Fast X”

Comportamentul lui Vin Diesel l-a făcut pe regizor să renunțe la filmările pentru „Fast X”

Probleme pe platoul de filmare de la Fast & Furious 10. Regizorul Justin Lin a renunțat la proiect din cauza comportamentului dificil al lui Vin Diesel, scrie hollywoodreporter.com. 

Justin Lin era nemulțumit de schimbarea frecventă a scenariului pentru „Fast X”, dar și de tot procesul de realizare al filmului, care era influențat de starul Vin Diesel, spun mai multe surse pentru The Hollywood Reporter.

Cei doi s-ar fi contrat pe seama schimbărilor din scenariu, iar aceasta ar fi fost picătura care a umplut paharul. Scena s-a încheiat cu uși trântite și cu demisia lui Justin Lin. "Lui Justin i-a ajuns și a spus: Filmul ăsta nu merită sănătatea mea mintală”, scrie publicația citată.

„Diesel ajunge târziu la filmări. Nu-și știe replicile și pare ieșit din formă", a declarat o sursă și pentru The New York Daily News despre comportamentul care l-a deranjat pe Justin Lin. Regizorul lucra la filmele din franciză încă din 2006, de la a treia parte a seriei, „Fast & Furious: Tokyo Drift". Locul lui a fost luat deja de Louis Leterrier, care a regizat Transporter 1 & 2. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni