• PRO TV
  • Zilele până la naștere sunt numărate! Rihanna, pe tocuri și într-o ținută care de abia îi acoperă corpul voluptuos

Zilele până la naștere sunt numărate! Rihanna, pe tocuri și într-o ținută care de abia îi acoperă corpul voluptuos

Zilele până la naștere sunt numărate! Rihanna, pe tocuri și într-o ținută care de abia îi acoperă corpul voluptuos

Rihanna mai are foarte puțin până când va deveni mămică. Artista s-a bucurat din plin de sarcina ei, devenind un adevărat trendsetter pentru viitoarele mame. 

În loc să își ascundă burtica sub haine largi, cum o fac, de obicei, femeile însărcinate, Rihanna și-a lăsat-o la vedere, demonstrând că sex appealul nu dispare odată cu sarcina.

Nici acum, pe ultima sută de metri, cântăreața nu renunță la hainele sexy. Aceasta a ieșit la restaurant cu iubitul ei, A$AP Rocky, într-un outfit argintiu care de abia i-a acoperit zonele esențiale :) Deși majoritatea gravidelor preferă încălțările comode în luna a noua, Rihanna a ales pentru ieșirea în oraș sandale cu toc. 

Rihanna pare că a avut o sarcină ușoară, iar acum, pe ultima sută de metri, este la fel de în formă ca la începutul ei. 

Pe tot parcursul sarcinii, Rihanna a purtat ținute care mai de care mai provocatoare. “Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista.SURSA FOTO: PROFIMEDIA
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni