• PRO TV
  • Ce au făcut doi tineri în ziua nunții, după ce nu s-au putut decide în privința numelui de familie

Ce au făcut doi tineri în ziua nunții, după ce nu s-au putut decide în privința numelui de familie

Ce au făcut doi tineri în ziua nunții, după ce nu s-au putut decide în privința numelui de familie

Domnul și Doamna …? Grea decizie! Doi tineri îndrăgostiți au hotărât să se căsătorească și după ce au pus la punct toate detaliile nunții și-au dat seama că nu pot cădea de acord în privința numelui de familie. 

Pearl Lee (28 de ani) și Collin Hansen (25 de ani) din Lessburg, Virginia, nu s-au putut hotărî în privința numelui de familie pe care să-l poarte după nuntă, scrie Daily Mail.

Tradiția spune că femeia trebuie să ia numele de familie al bărbatului, însă Pearl, care lucrează ca profesoară, a ezitat să renunțe la al ei. 

Pearl știa că va fi dificil pentru elevii ei s-o strige cu un nume nou. Cum amândoi erau singuri la părinți, îndrăgostiții nu au putut ajunge la un acord. 

Pearl a avut însă o idee trăznită, după ce a auzit o glumă făcută în cadrul podcastului Freakonomics. Cei doi au decis să lase totul la voia întâmplării, iar în ziua nunții să dea cu banul. 

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! ❤️???? #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok???? #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Zis și făcut! Misiunea i-a revenit celui care a oficiat căsnicia. Unul dintre invitați a filmat momentul și l-a postat pe TikTok, unde s-a viralizat rapid și a adunat aproape 2 milioane de vizualizări. 

Câștigătorul a fost Collin, iar mireasa a luat numele soțului ei.

Fotografii: capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni