• PRO TV
  • Distanța dintre pași: un spectacol cu mister, emoție și umor. Marți, 17 Mai, la Sala Dalles

Distanța dintre pași: un spectacol cu mister, emoție și umor. Marți, 17 Mai, la Sala Dalles

Distanța dintre pași: un spectacol cu mister, emoție și umor.  Marți, 17 Mai, la Sala Dalles

Compania de „Teatru Ingenuo” anunță o nouă reprezentație a spectacolului “Distanța dintre pași”, care va avea loc marți, 17 mai, ora 19.30 la Sala Dalles, București.

Spectacolul prezintă povestea a trei destine extraordinare ce se întâlnesc într-un spațiu cu totul aparte, îmbinând în mod armonios mesajele profunde cu momentele de comedie, atât de savurate de public. Textul și regia spectacolului sunt semnate de Geo Vișan, care de altfel face parte și din distribuție, alături de actrițele Ada Dobrea și Dana Porlogea. Piesa dorește să fie un semnal de alarmă în fața riscului de aplatizare a vieții, împotriva capcanei pe care de multe ori cotidianul ne-o întinde: încetăm să ne mai trăim viața în clipa în care viața ne trăiește pe noi.

Este un text născut dintr-o căutare a mea ce se întinde peste timp; e, dacă vreți, o încercare de a răspunde unei întrebări foarte importante aflate probabil în sufletul fiecăruia dintre noi- se sfârșesc oare lucrurile, într-adevăr, acolo unde credem noi? Chiar dacă tema este serioasă, piesa îmbracă adesea pe parcursul ei și haina comediei. Dacă ar fi să o reduc la o singură frază, aceasta ar fi următoarea: Distanța dintre pași reprezintă adevărul teribil ascuns de multe ori în spatele unui zâmbet”, a spus Geo Vișan.

Biletele sunt disponibile exclusiv în avans în rețeaua IaBilet. Detalii AICI.

Vârsta minimă necesară pentru accesul copiilor este de 8 ani.

Înfiinţată în anul 2012, Compania de Teatru Ingenuo se adresează atât copiilor, prin spectacole interactive, educative, cu muzică live, cât şi publicului adult. De asemenea, în cadrul acesteia se organizează cursuri de actorie pentru toate categoriile de vârstă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni