• PRO TV
  • Un fost fotbalist a murit după ce a sărit de pe o stâncă în apă! Momentele dramatice, filmate de soția lui

Un fost fotbalist a murit după ce a sărit de pe o stâncă în apă! Momentele dramatice, filmate de soția lui

Un fost fotbalist a murit după ce a sărit de pe o stâncă în apă! Momentele dramatice, filmate de soția lui

Mourad Lamrabatte, un fost fotbalist olandez în vârstă de 31 de ani, care a evoluat pentru Vitesse Arnhem, a murit săptămâna trecută în Insula Malgrats din Mallorca.

Potrivit presei din străinătate, fostul fotbalist se afla alături de familia lui (soția și doi copii) în vacanță în Spania, și a vrut să sară de pe o stâncă în apă, de la o înălțime de 30 de metri. Din păcate pentru Mourad Lamrabatte, el nu a calculat bine distanța, nu și-a luat destul avânt, iar în cădere s-a izbit de stâncă, înainte de a cădea în apă!

Soția olandezului, care se afla pe o ambarcațiune ancorată lângă stâncă, a filmat întregul moment, pentru că fostul fotbalist voia să îl posteze apoi pe paginile lui de pe rețelele de socializare. Din păcate, în urma impactului cu stânca, Mourad Lamrabatte și-a pierdut cunoștința, astfel că atunci când a căzut în apă era inconștient și nu a mai putut înota.

În ciuda strigătelor disperate ale martorilor, fostul fotbalist olandez nu a putut fi salvat. Trupul său neînsuflețit a fost scos din apă de scafandrii, iar autopsia a arătat că el a murit înecat, nu din cauza impactului cu stânca.

„Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”, a fost mesajul postat pe internet de cei de la Vitesse Arnhem.

Vezi și: Noua modalitate de a face bani pe TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni