• PRO TV
  • Florin Piersic Jr, confesiune despre relația cu tatăl său: "Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută"

Florin Piersic Jr, confesiune despre relația cu tatăl său: "Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută"

Florin Piersic Jr, confesiune despre relația cu tatăl său: "Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută"

Florin Piersic Jr. a dezvăluit un adevăr trist despre relația sa cu celebrul său tată. Cei doi au avut dintotdeauna o relație extrem de complicată. Regizorul în vârstă de 53 de ani recunoaște că își iubește părintele, dar nu sunt foarte apropiați, "nu au o relație reală".

"Între mine și tata există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Eu nu am avut o relație reală cu el”

Actorul Florin Piersic Jr. a povestit un episod consumat în timpul pandemiei de Covid-19 care l-ar marcat profund în relația cu tatăl său.

Detalii neștiute

„Eu am avut în pandemie un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el (Florin Piersic senior n.red) și am vrut să-i fac o surpriză. Când m-a văzut la poarta casei s-a blocat și a venit la mine și nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul (în semn de salut n.red), na .. pandemie. Asta cumva m-a șocat un pic, dar după aia, la un sfert de oră el stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show!.

Florin Piersic jr e rodul iubirii dintre celebrul actor Florin Piersic și actrița Tatiana Iekel.

„Nu mă văd jucând cu tata un spectacol"

Fiul lui Florin Piersic spune că nu ar putea juca un spectacol cu tatăl său: „Nu mă văd jucând cu el un spectacol. Nu avem cum. Suntem în zone diferite. Am putea să facem parte din același film, dar să nu ne întâlnim. Nu văd un context. Mai degrabă un documentar”, a declarat Florin Piersic Jr.

Întrebat dacă a vrut să învețe „meserie” de la Florin Piersic senior, fiul său a răspuns: „Cumva am fugit de asta. La un moment dat drumurile s-au despărțit și oricât aș fi încercat… Au fost anumite situații în care am tradus ceva și am zis: „ce bine ar fi să joace (Florin Piersic n.red) și chiar am scris ceva pentru el, pentru noi”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni