• PRO TV
  • Record absolut! Cum arată bărbatul care de 50 de ani mănâncă hamburgeri în fiecare zi

Record absolut! Cum arată bărbatul care de 50 de ani mănâncă hamburgeri în fiecare zi

Record absolut! Cum arată bărbatul care de 50 de ani mănâncă hamburgeri în fiecare zi

A fost dragoste la prima înghițitură! Don Gorske, un american în vârstă de 68 de ani, a sărbătorit zilele trecute 50 de ani de când mănâncă câte un Big Mac în fiecare zi. Bărbatul a intrat în Cartea Recordurilor încă din 1999, când reușise să ajungă la 15.490 de hamburgeri mâncați. De atunci, recordul său s-a dublat. 

Don a povestit pentru WBAY că deși a mâncat peste 32.000 de bucăți din 1972 până în prezent, de fiecare dată când mușcă dintr-unul simte ca și cum ar fi prima dată.

“În acel moment, (făcând referire la primul Big Mac mâncat) am spus că probabil asta voi mânca toată viața. (…) Sunt atât de buni pentru mine. Nu există nimic altceva ce aș prefera să mănânc”, a spus americanul. 

În 17 mai s-au împlinit 50 de ani de când a mâncat aproape zilnic cunoscutul hamburger. “Am ratat doar 8 zile în 50 de ani, ceea ce este fenomenal!”, a adăgat americanul care a mai spus că de cele mai multe ori mănâncă două Big Mac-uri pe zi. 

Donald a mers la restaurantul McDonald's din localitatea sa din Fond du Lac, Wisconsin, SUA, pentru a-și sărbători aniversarea. Este aceeași restaurant în care a mâncat prima dată acest hamburger, în 1972. 

“De-a lungul vieții aici, mulți oameni au spus: >. Cred că le-am dovedit că s-au înșelat",  a spun Don, potrivit Newsweek.

“Sunt binecuvântat cu un metabolism ridicat și o sănătate bună, care îmi permit să mănânc Big Mac fără să mă îngraș foarte mult. S-ar putea să fiu singura persoană în viață care ar putea mânca Big Mac în fiecare zi fără efecte negative, timp de 50 de ani”, a adăugat bărbatul. 

Fotografii: Shutterstock/ Guiness World Records

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni