• PRO TV
  • Imagini rare cu logodnica lui Jason Statham. Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat în timp ce-și alăpta fetița

Imagini rare cu logodnica lui Jason Statham. Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat în timp ce-și alăpta fetița

Imagini rare cu logodnica lui Jason Statham. Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat în timp ce-și alăpta fetița

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley sunt definiția cuplului perfect. Îi leagă o poveste de dragoste ca-n filme și au acasă două comori: Jack Oscar și Isabella James. 

Fetița a venit pe lume în 2 februarie 2022, iar frățiorul ei va împlini 5 ani în iunie. Actorul și modelul sunt împreună din 2010, iar în 2016 s-au logodit. 

Chiar dacă Jason nu are cont de socializare și este destul de discret când vine vorba de viața privată, iubita lui le oferă fanilor imagini din intimitate. 

Rosie are peste 15,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Aici le-a dat vestea fanilor că e însărcinată și tot aici i-a anunțat și când micuța Isabella a venit pe lume. 

Recent, Rosie a postat și primele imagini cu chipul fetiței. Cuplul s-a bucurat de o vacanță de vis în Antibes, Franța. 

Fotomodelul a postat câteva imagini din camera de hotel, în care își alăptează fetița. Dacă unii fani au felicitat-o pentru curajul ei și mai ales pentru faptul că le încurajează pe mămici să-și alăpteze bebelușii, alții s-au declarat deranjați de ipostaza în care s-a fotografiat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

“Acesta este un moment privat cu copilul tău. Sunt pentru alăptare, dar tu faci ca totul să pară sexy și nu e ok... ți-am dat unfollow”, i-a scris una dintre urmăritoare. 

Imaginea care a făcut deliciul internauților a fost cea în care Jason Statham apare cu fetița sa. Actorul apare pe pista de avion cu scoica de bebeluș în mână. Cu această ocazie, internauții i-au văzut și chipul micuței Isabella. 

“Tu ești superbă, dar Jason cu scoica de bebeluș în mână e TOTUL!”, “Cel mai tare cuplu!”, “Sunteți perfecți!”, “Jason și coșul de cărucior… e ca într-un film! Eroul tot erou rămâne!”, “Jason și fetița … Zici că e poster de film”, sunt câteva dintre mesaje postate de fani.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni