• PRO TV
  • Andrew Fletcher, cofondatorul trupei Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani

Andrew Fletcher, cofondatorul trupei Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani

Andrew Fletcher, cofondatorul trupei Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani

Muzicianul britanic Andrew Fletcher a murit joi la vârsta de 60 de ani, au anunțat colegii săi din trupa Depeche Mode. Într-o declarație de presă comună, colegii de trupă s-au declarat șocați de dispariția sa prematură.

Andrew Flectcher s-a stins din viață joi, au anunțat colegii săi de la Depeche Mode, însă cauza morții sale rămâne un mister. Muzicianul, care a fondat trupa alături de Martin Gore și Vince Clarke în 1980, era clăparul grupului britanic. Dave Gahan li s-a alăturat mai târziu și a devenit solistul trupei.

Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare de moartea prematură a dragului nostru prieten, membru al familiei și coleg de trupă Andy Fletch Fletcher. Fletch avea o adevărată inimă de aur și era mereu acolo când aveai nevoie de sprijin, o conversație plină de viață, un râs bun sau o halbă rece. Inima noastră este alături de familia lui și vă rugăm să-i păstrați în gând și să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă”, au scris membrii trupei pe rețelele sociale.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni