• PRO TV
  • BAC de 10 la UNTOLD și Neversea. Elevii de nota 10 au intrare liberă la cele două festivaluri

BAC de 10 la UNTOLD și Neversea. Elevii de nota 10 au intrare liberă la cele două festivaluri

BAC de 10 la UNTOLD și Neversea. Elevii de nota 10 au intrare liberă la cele două festivaluri

Campania BAC de 10 continuă și în 2022 la UNTOLD și Neversea. Organizatorii celor mai mari festivaluri de muzică din Europa răsplătesc și în acest an elevii de 10 ai României cu distracție și experiențe de neuitat.

Aflată la cea de-a 8-a ediție, BAC de 10 este una dintre cele mai longevive și creative campanii de susținere a performanței în educație. Și anul acesta păstrează tradiția și premiază cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea fiecare elev care obține nota 10 la examenul de Bacalaureat. 

Inițiatorii campaniei cred că tinerii absolvenți trebuie motivați, iar efortul elevilor care reușesc să exceleze în educație trebuie susținut. În toți acești ani, UNTOLD și Neversea au premiat cu intrare gratuită la festival și amintiri unice peste 1.000 de absolvenți de nota 10.

Mai mult, toți cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România, partener al acestei campanii. Voucherul de cumpărături este valabil în toate magazinele din țară. Elevii de 10 își vor putea ridica brățara de acces și voucherul de cumpărături, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a fiecărui festival în parte. 

În plus, și în 2022, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA: 80 de euro + Taxe pentru Neversea și 100 de euro + Taxe pentru UNTOLD. 

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10.  Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie. 

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea: „Anii de liceu au fost cei mai frumoși pentru mulți dintre noi. Campania BAC DE 10 este o bucurie pentru noi, fiindcă putem să îi răsplătim cu multe beneficii la festivalurile noastre pe elevii care susțin examenul în această vară. Iar pe cei care iau notă maximă îi așteptăm și anul acesta cu acces gratuit la UNTOLD și Neversea, precum și cu alte surprize pregătite de prietenii de la Kaufland! Sper ca și în acest an să fie cât mai mulți elevi de nota 10!”.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni