• PRO TV
  • Cine e femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira: „O blondă de 20 de ani”

Cine e femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira: „O blondă de 20 de ani”

Cine e femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira: „O blondă de 20 de ani”

După o relație de aproximativ 12 ani, care a început imediat după Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, care a avut loc în 2010, Shakira și Pique ar fi la un pas de despărțire.

Presa din Spania notează că fotbalistul de la FC Barcelona deja s-a mutat într-un alt apartament și locuiește singur, după ce artista l-ar fi prins „în fapt” cu o altă femeie care este mai tânără cu 15 ani decât sportivul.

Jurnaliștii de la El Periodico scriu că Gerard Pique a fost deja părăsit de Shakira, chiar dacă niciuna dintre vedete nu a confirmat încă informația apărută în presă. „Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, a spus jurnalista Laura Fa.

Mai mult decât atât, femeia a afirmat că se știe deja și cine este femeia cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira, însă identitatea acesteia nu va fi încă dezvăluită: „E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona”.

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni