• PRO TV
  • Irina Shayk, muza lui Jean Paul Gaultier în cea mai nouă campanie! Cum a pozat supermodelul

Irina Shayk, muza lui Jean Paul Gaultier în cea mai nouă campanie! Cum a pozat supermodelul

Irina Shayk, muza lui Jean Paul Gaultier în cea mai nouă campanie! Cum a pozat supermodelul

La 36 de ani, Irina Shayk încă este regina catwalk-ului și preferata marilor designeri. Riccardo Tisci de la Burberry sau Jean Paul Gaultier se numără printre cei care o au ca muză în prezentările sau campaniilor lor. 

Irina Shayk este protagonista unui pictorial incendiar pentru colecția de vară a celebrului designer francez Jean Paul Gaultier. Rusoaica a postat câteva imagini incendiare pe contul de Instagram. 

Irina se dezbracă la plajă și poartă un costum întreg, cu decupaje îndrăznețe, marca Jean Paul Gaultier. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor. Mulți dintre ei nu s-au putut abține și i-au dat tag lui Cristiano Ronaldo, unul dintre foștii iubiți ai brunetei. 

“Ce-a pierdut Ronaldo!”, “Cristiano, întoarce-te la ea!”, “Dumnezeu e femeie!”, “Hottie!”, “Cât poți fi de sexy!”, “Ești cea mai tare!”, “Ești frumoasă ca un înger!”, “Woow”, “Ce priveliște!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.

Irina Shayk și Cristiano Ronaldo au format un cuplu timp de 5 ani, în perioada 2010-2015. În același an, supermodelul s-a cuplat cu unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood. Irina l-a făcut tătic pe Bradley Cooper în 2017, atunci când a adus pe lume o fetiță, pe nume Lea de Seine. Cei doi s-au despărțit doi ani mai târziu, însă păstrează o frumoasă relație de prietenie de dragul fetiței lor.

De atunci, Irina a mai fost cuplată de presă pentru câteva luni cu Kanye West, însă supermodelul nu a confirmat niciodată relația. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni