• PRO TV
  • Declarațiile unui psiholog despre Putin: „Traumele din copilărie l-au transformat într-un dictator”

Declarațiile unui psiholog despre Putin: „Traumele din copilărie l-au transformat într-un dictator”

Declarațiile unui psiholog despre Putin: „Traumele din copilărie l-au transformat într-un dictator”

Psihologul Olena Shershnova a spus că Vladimir Putin a avut o copilărie dificilă, ceea ce a provocat formarea unor trăsături de personalitate ca megalomania și psihopatia. 

Într-un video, postat pe Youtube, expertul ucrainean a spus că „Putin a devenit dictator și criminal datorită influenței a două traume din copilărie: mutarea dintr-o familie în alta și violența fizică.

Ea pornește de la datele menționate de scriitoarea poloneză Krystyna Kurczab-Redlich în cartea ei „Wowa, Wolodia, Wladimir”. Autoarea a aflat că Putin și-a schimbat biografia. De fapt, a avut o copilărie dificilă, iar părinții lui au fost tirani.

„În realitate, Putin nu s-a născut pe 7 octombrie 1952 în Leningrad (actualul Sankt Petersburg) și în familia lui Vladimir și Maria Putin, dar în 1950 undeva lângă Ural. El nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, iar mama lui, Vera Putina, imediat după naștere, l-a lăsat pe micul Vladimir în grija părinților ei. Mai târziu, după ce femeia și-a refăcut viația în Georgia, l-a luat înapoi pe băiat”, spune Shershnova. 

Scriitoarea Kurczab-Redlich ar fi aflat că în Georgia, tatăl vitreg s-a comportat foarte urât cu Putin: îl bătea frecvent și îl insulta. Mai târziu, a fost trimis iar la bunici, iar aceștia l-au dat spre adopție unor rude din Leningrad, care au și devenit părinții lui oficiali. 

„În noua familie, micul Putin nu a trăit mai bine. De cruzimea tatălui oficial își amintesc chiar și foștii colegi. Aceste traume din copilărie l-au influențat profund. El a devenit nesigur și foarte discret: 

«Colegii și profesorii de la universitate nu-și amintesc prea multe lucruri de viitorul președinte al Federației Ruse. I se spunea „muc de țigară” și „molie palidă”»,  mai spune Shershnova.

Sursă: unian.ua

Vezi și: 
Secretul nespus a lui Johnny Depp!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni