• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, într-un slip minuscul la prima oră dimineții. Cum a fost filmată românca

Mădălina Ghenea, într-un slip minuscul la prima oră dimineții. Cum a fost filmată românca

Mădălina Ghenea, într-un slip minuscul la prima oră dimineții. Cum a fost filmată românca

“Sunt șocat! Ești atât de minunată și frumoasă!”, i-a scris un fan Mădălinei Ghenea, după ultima postare a acesteia pe rețelele de socializare.

La prima oră a dimineții, Mădălina Ghenea s-a îmbrăcat într-un costum de baie în tonuri nude și a ieșit la o ședință foto ad-hoc în gradină :) Fără machiaj. Actrița le-a arătat fanilor chipul său impecabil, care nici măcar nu are nevoie de make-up.

“Dimineți ca astea…@saidada  mă urmărește să pozez fără machiaj, în vreme ce îmi fac treburile obișnuite”, a scris Ghenea pe Instagram.

“Câtă feminitate”, “Superbă!”, “Frumusețe naturală” – sunt doar câteva din sutele de complimente primite de la fani.

De curând, Madalina Ghenea a făcut senzație cu rochiile sale spectaculoase la Festivalul de Film de la Cannes. Românca a avut unele dintre cele mai sexy apariții de anul acesta.

În primăvara, actrița a încheiat prima parte a filmărilor la Deep Water, filmul în care joacă alături de Ed Westwick. “A fost cea mai dificilă experiență din viața mea, dar și cea care m-a entuziasmat cel mai tare. Au fost șapte săptămâni lungi și intense, în care am descoperit în mine o parte care nu credeam că există. Din păcate, vremea nu a fost de partea noastră, apa foarte rece a făcut că totul să pară mult mai dificil. Mai sunt mult luni de muncă, dar de abia aștept să vă arăt rezultatul final”, a spus Mădălina pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni