• PRO TV
  • Ca la Techirghiol! Nicole Scherzinger, plină de nămol din cap până-n picioare! Cum au surprins-o paparazzii

Ca la Techirghiol! Nicole Scherzinger, plină de nămol din cap până-n picioare! Cum au surprins-o paparazzii

Ca la Techirghiol! Nicole Scherzinger, plină de nămol din cap până-n picioare! Cum au surprins-o paparazzii

Nicole Scherzinger nu a rezistat ispitei de a încerca beneficiile nămolului asupra organismului. Una dintre cele mai sexy femei din lume, Scherzinger a fost fotografiată în ipostaze care i-au luat pe fani prin surprindere.

Cântăreața se află în vacanță cu iubitul ei, Thom Evans, pe insula spaniolă Formentera, acolo unde paparazzii le-au monitorizat fiecare pas.

Nicole a fost fotografiată în ipostaze incendiare pe un yacht de lux, în vreme ce își făcea duș… însă și în ipostaze mai puțin flatante. Vedeta s-a acoperit din cap până în picioare cu nămol :) 

Fanii sunt însă nerăbdători să asculte piese noi din partea artistei, în condițiile în care Scherzinger nu a mai scos un album din 2014  - și acela, Big Fat Lie, fiind un eșec total. 

Publicația britanică The Sun a aflat că Nicole lucrează însă la un material nou. De ceva vreme scriu piese noi pentru un nou album. “Am fost subestimantă, neapreciată, subminată/E foarte greu să treci peste asta zi de zi” – își spune Nicole povestea într-o nouă melodie. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni