• PRO TV
  • S-a aflat! Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

S-a aflat! Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

S-a aflat! Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe şi cum e împărţită custodia lui „Bebeto”

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) se află în plină derulare. Între timp, fostul antrenor din Bănie a devenit tată de băiat pentru a treia oară, după ce partenera sa, Corina Caciuc, l-a adus pe lume pe bebelușul lor, Liam.

Primele decizii ale instanţei în divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Datorită unei cereri de ordonanţă preşedinţială depusă de Reghe, curtea a anunţat primele decizii. Potrivit hotărârii, Laurențiu Reghecamf va avea dreptul de a petrece alături de fiul său "Bebeto" două weekend-uri în fiecare lună. În plus, Laurențiu Jr. va sta întreagă lună iulie alături de tatăl său, potrivit digisport.ro. 

În plus, antrenorul, care recent s-a despărţit de CSU Craiova şi a refuzat preluarea rivalei locale FC U Craiova, va trebui să-i achite Anamariei Prodan o treime din veniturile sale lunare ca pensie alimentară. Această sumă se va aplica retroactiv, de la data la care a fost făcută cererea de ordonanţă preşedinţială, adică din februarie 2022.

Pe perioada cât este liber de contract, conform legii, Laurenţiu Reghecampf va trebui să achite o sumă de aproximativ 500 de lei lunar, raportată la salariul minim pe economie.

În prezent, Reghecampf are o casă în Brănești, acolo unde stă cu actuala sa parteneră Corina Caciuc și cu bebelușul lor, Liam. Laurențiu și Corina nu se pot căsători până când antrenorul nu va divorța de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, probleme cu alcoolul!

În presa germană au apărut informații care au dus la defăimarea lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a negat acuzațiile că ar avea probleme grave cu alcoolul. În plus, o acuză pe Anamaria Prodan că i-ar fi înscenat totul:

„Acum nu mai am cum să ocolesc subiectul, pentru că știu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am și mail-ul cum ea a trimis acelui jurnalist să scrie lucrurile respective. Punct”.

Anamaria Prodan: „Se va alege praful de Reghe!”

„Dacă nu se trezește urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere. Căderea lui este cumplită și și-a distrus viața din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toți, dar lumea vrea performanță, toți trăiesc demni alături de familiile lor, toți sunt bărbați. Știam că încet-încet pleacă toți.

Reghe se va afunda cumplit în anonimat! Îi doresc mult noroc și sincer îmi pare tare rău de tot ce am construit și sunt dezamagită de ce a putut să facă din toată măreția și viața lui! Cred că se simte cumplit când orașul râde de el, jucătorii la fel. Fiecare cum își așterne așa doarme. Familia Prodan merge mai departe demnă și va rămâne in istorie numărul 1!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan pune eșecul din carieră pe seama moravurilor: „E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit. Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită”.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni