• PRO TV
  • Mary-Kate Olsen surprinde la Paris. În șa, în concursul ecvestru de sărituri

Mary-Kate Olsen surprinde la Paris. În șa, în concursul ecvestru de sărituri

Mary-Kate Olsen surprinde la Paris. În șa, în concursul ecvestru de sărituri

Una dintre gemenele care și-au câștigat succesul pe micul și marele ecran evoluează acum într-o importantă competiție hipică.

Le știm de mici pe surorile Olsen, Mary-Kate și Ashley, care apăreau mereu în filmele pentru copii. Ba chiar primul lor rol a fost înainte de-a împlini un an, jucându-l pe bebelușul Michelle Tanner în serialul „Full House“. Cumva, au crescut sub ochii noștri, în lumina reflectoarelor, dar acum preferă să stea departe de ochii publicului, după ce și-au petrecut copilăria și adolescența în fața camerelor de filmat. Ultimul film în care au apărut Mary-Kate și Ashley Olsen este „New York Minute“ și a fost lansat în anul 2004. Mary-Kate, însă, a mai apărut în alte câteva producții, până în 2013, când a fost realizat un documentar despre viața ei.

De 16 ani încoace, s-au dedicat afacerilor, în care își făcuseră deja loc cu haine și jucării. Ca tinere independente, și-au lansat propria companie de modă, The Row, despre care se spune că ar genera între 100 și 200 de milioane de dolari anual.

Când nu se ocupă de afacerea lor, au diverse hobby-uri: cristalele, dezvoltarea personală, pokerul și călăria. De mici au fost pasionate de echitație, călărind de la 6 ani și concurând în diverse competiții internaționale. Iar, în adolescență, au urmat un liceu cu profil sportiv ecvestru.

Iată de ce prezența lui Mary-Kate Olsen la Paris, în concursul anual de sărituri, nu e tocmai surprinzătoare. Dedicarea ei, însă, da! La cei 36 de ani ai săi, ea a participat la cel de-al 8-lea eveniment Longines Paris Eiffel Jumping, parte a Longines Global Champions Tour.

În șa, în ținută ecvestră de competiție și cu cască de protecție, americanca a încercat să-și îmbunătățească timpul pe traseu, după ce, anul trecut, la Roma, în cadrul aceluiași concurs, a ieșit a treia cu calul său, Iowa Van Het Polderof.

„Călăria mi-a permis să am o altă viață și o altă ieșire, în afara actoriei și a școlii“, spunea Mary-Kate în profilul său de călăreață HITS. „Am continuat să călăresc prin liceu, dar m-am oprit când m-am mutat la New York.“ Ea a reluat sportul și ca o formă de terapie: „Mă ajută să fiu tolerantă, răbdătoare, disciplinată, empatică, competitivă și mă trece prin toate celelalte emoții pe care este foarte important să le ai în viața ta de zi cu zi“, a mai spus vedeta, subliniind că „înveți multe despre tine de la cai“.

Mary-Kate Olsen a fost căsătorită cu Olivier Sarkozy, fratele fostului președinte francez Nicolas Sarkozy. Cei doi au divorțat însă în ianuarie 2021.

FOTO: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni