• PRO TV
  • Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, a apelat la avort în pandemie: „E o experiență foarte personală”

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, a apelat la avort în pandemie: „E o experiență foarte personală”

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, a apelat la avort în pandemie: „E o experiență foarte personală”

Fiica lui Paul Walker a suferit un avort în plină pandemie de Covid-19 și a ținut secretă această „experiență privată și personală”. Meadow Walker (23 de ani) a recunoscut, în plin scandal al avorturilor intezise din SUA, că a făcut o intervenție de întrerupere de sarcină.

Meadow Walker a mărturisit că a fost nevoită să facă avort în urmă cu doi ani, experiență de care nu se mai pot bucura femeile din SUA azi. Curtea Supremă de Justiție din Statele Unite ale Americii a decis să suspende dreptul constituțional la avort al femeilor din această țară, împărțind societatea americană în două.

Fiica lui Paul Walker s-a plasat de partea femeilor care au motive întemeiate să întrerupă o sarcină și a dezvăluit că ea însăși a trecut printr-un avort în 2020.

Azi ne confruntăm cu un uriaș pas înapoi în istorie – o nedreptate profundă făcută femeilor din SUA. Sunt nenumărate femei care s-au luptat cu decizia de a trece printr-un avort. Și eu m-am luptat cu această alegere, dar în 2020, când lumea se prăbușea în timpul pandemiei, am căutat să fac avort. Este o expriență privată și personală – așa cum ar trebui să fie”, a scris Meadow Walker pe Instagram.

Fiica actorului Paul Walker a dezvăluit că a fost norocoasă să aibă un medic care a avut grijă ca acest episod traumatizant să nu o afecteze prea mult. Totodată, ea le compătimește pe femeile care nu mai au acest drept, indiferent de felul în care au rămas însărcinate și de sănătatea fătului.

Acum, știind că și mai multe femei nu vor avea ocazia să caute încetarea de sarcină în siguranță, și să pună pe primul loc corpurile lor, este absolut sfâșietor. Într-o lume care marginalizează constant femeile, acesta pare cel mai mare atac asupra lor. Interzicerea avortului nu previne avorturile, ci previne avortul în siguranță”, a mai scris Meadow Walker, fără să dea detalii despre motivul pentru care a apelat la întrerupere de sacină.   

Tânăra avea o relație cu actorul Louis Thornton-Allan, cu care s-a logodit în vara anului trecut.

Confesiunea ei a fost intens comentată în mediul online, iar cei mai mulți au apreciat că a făcut această dezvăluire. 

Dar, societatea americană este mai divizată ca niciodată după această decizie, aplaudată de susținătorii dreptului la viață, și condamnată de cei care consideră că femeile trebuie să aibă dreptul de a alege să nu păstreze un copil cu malformații sau rezultat dintr-un viol.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni