• PRO TV
  • Mihai Trăistariu șochează:„Aş da fericit banii și mi-aș schimba corpul să fiu atlet, musculos şi frumos”

Mihai Trăistariu șochează:„Aş da fericit banii și mi-aș schimba corpul să fiu atlet, musculos şi frumos”

Mihai Trăistariu șochează:„Aş da fericit banii și mi-aș schimba corpul să fiu atlet, musculos şi frumos”

De câţiva ani, Mihai Trăistariu pune mai mult accent pe aspectul fizic. Celebrul artist are grijă la siluetă, și-a făcut implant de păr, dar parcă tot nu este de ajuns.

Mihai Trăistariu vrea să-şi facă transplant de corp. Solistul a dezvăluit că este deschis noilor tehnologii şi schimbări ale viitorului.

Vrea să-şi facă transplant de corp

Cântărețul preferă să aibă trupul unui atlet de performanţă, musculos şi frumos, dar să-și păstreze creierul:

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc.

Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. (…) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.

E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia… Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește… O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații

(…) Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit artistul

Look nou de vară

Recent solistul și-a schimbat look-ul. După ce s-a tuns, pensat și aranjat, cântărețul a postat rezultatul pe rețelele de socializare.

"Trebuie să arăt beton. M-am preocupat puțin de acest aspect, fără de care azi nu mai putem respira și nu mai putem dormi liniștiți. Fizicul primează în secolul vitezei", a scris Trăistariu pe Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni