• PRO TV
  • Anamaria Ferentz își vede familia pe teren neutru. De ce nu vine în România

Anamaria Ferentz își vede familia pe teren neutru. De ce nu vine în România

Anamaria Ferentz își vede familia pe teren neutru. De ce nu vine în România

A plecat din România ca să trăiască visul american, iar acum îi vine greu și să viziteze România. Anamaria Ferentz a explicat de ce își vede familia o singură dată pe an și cum își petrece timpul cu cei dragi.

Anamaria Ferentz (47 de ani) este fericită peste Ocean, unde are o relație cu un om de afaceri american. Cu toate acestea, dorul de casă este de multe ori apăsător, așa că nu evită să-și vadă rudele lăsate în țară: mama și fratele ei.

Însă, artista vine rar în România și preferă să se vadă cu ei pe teren neutru. Într-un interviu acordat ziarului Click!, cântăreața a dezvăluit de ce insistă să se vadă cu cei dragi în alte locuri decât țara natală.

Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit artista.


Vezi mai multe poze cu Anamaria Ferentz în GALERIA FOTO de mai jos!


Anamaria Ferentz s-a stabilit în America în urmă cu zece ani și, o perioadă, a fost agent imobiliar. În 2012, ea îi spunea lui Cătălin Măruță cum e viața departe de România.

Am luat-o de la zero acolo. O chirie pentru o garsonieră costă 2.000 de dolari. De o lună- două lucrez ca agent imobiliar, dar visez să pot face într-o zi ceea ce-mi place, și anume să cânt”, s-a confesat cântăreața. Iar visul i s-a împlinit, fiindcă a scos câteva piese, pe care le promovează pe canalul ei de YouTube.

Anamaria Ferentz a debutat în muzică în 2001, în trupa Demmo, formată alături de George Călin și Silviu Duduță (Vik). În acea perioadă, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, însă mariajul lor nu a durat decât cinci luni. Trupa Demmo s-a destrămat în 2006 și fiecare dintre componenții ei a luat-o pe alt drum. Înainte de a pleca din România, artista a participat la show-ul Dansez pentru tine.

Fotografii: @i.am.ferentz

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni