• PRO TV
  • Antrenament pentru creier: găsește cele cinci lămâi din imagine! Poți s-o faci în mai puțin de 60 de secunde?

Antrenament pentru creier: găsește cele cinci lămâi din imagine! Poți s-o faci în mai puțin de 60 de secunde?

Antrenament pentru creier: găsește cele cinci lămâi din imagine! Poți s-o faci în mai puțin de 60 de secunde?

Artistul maghiar Gergely Dudás le-a dat dureri de cap internauților cu o nouă „temă pentru acasă” menită să le antreneze creierul și să le pună la încercare memoria. Mii de oameni au pornit o cursă contracronometru pentru a descoperi cele cinci lămâi ascunse în grămada de pui din imagine. Vezi fotografia completă mai jos!

De la distanță, toate par lămâi, dar în realitate sunt doar cinci. Gergely Dudás le-a pitit cu grijă pentru a complica munca internauților. 

Ești sigur că le-ai pus acolo? Voi încerca din nou după ce-mi beau cafeaua”, i-a scris cineva pe Facebook.

A trebuit să caut rezolvarea, fiindcă nu seamănă cu niște lămâi, din punctul meu de vedere. Odată ce am știut ce caut, le-am găsit”, a scris o admiratoare.

Artistul oferă și rezolvarea la această provocare, însă până atunci încearcă și tu să găsești cele cinci lămâi! Atenție, sunt ascunde bine!

Fie că ai reușit, fie că te-ai dat bătut, poți să găsești soluția AICI

Jocurile de tipul „Obiecte ascunse” sunt un antrenament perfect pentru creier, nu doar o modalitate de distracție. Unele dintre cele mai mari avantaje ale acestor jocuri sunt sporirea capacității de memorare și îmbunătățire abilității de a identifica și găsi lucruri importante, în special cele pe care le cauți când ești pe fugă (chei, acte importante). 

Descoperă și iluziile optice care te vor face să pui la îndoială propriile simțuri!

Unul dintre lucrurile esențiale pe care e bine să le știi înainte de a începe un joc de acest tip este că trebuie să te concentrezi și să acorzi atenție totală doar obiectelor pe care le ai de găsit, evitând alte obiecte care sunt puse acolo doar pentru a-ți distrage atenția.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni