• PRO TV
  • Dylan Alcott și iubita sa au testat o jucărie sexuală într-un restaurant din Londra

Dylan Alcott și iubita sa au testat o jucărie sexuală într-un restaurant din Londra

Dylan Alcott și iubita sa au testat o jucărie sexuală într-un restaurant din Londra

Dylan Alcott și partenera sa de viață, sexologul Chantelle Otten au testat un vibrator, în timp ce serveau masa la un restaurant din Londra. 

Dylan Alcott și partenera sa de viață, sexologul Chantelle Otten, au încercat tot felul de nebunii atunci când vine vorba despre experiențe sexuale. Recent, cei doi au povestit cum, în timpul unei cine luate, în oraș au decis să testeze un nou vibrator, deși se aflau într-un loc public, înconjurați de cei mai buni prieteni. 

Dylan și partenera sa de viață luau cina la un restaurant din Londra atunci când le-a venit ideea de a testa un vibrator. Se pare că jucăria sexuală avea un sistem inteligent, care îi permitea fostului jucător de tenis să controleze mișcările dispozitivului pe care Chantelle l-a introdus în chiloți. Mai mult decât atât, femeia i-a lăsat pe oamenii prezenți la cină să îi atingă picioarele în timpul experimentului, pentru ca aceștia să observe cât de bine funcționează noua tehnologie.

Întreaga experiență a fost povestită de sexologul de 31 de ani pe rețelele de socializare, în fața celo 170.000 de oameni care o urmăresc.

În timpul în care a explicat cum se folosește jucăria sexuală, Chantelle a explicat: „Această parte se strecoară în chiloți. Poate fi foarte versatilă!”

Se pare că iubita fostului jucător de tenis a fost foarte încântată de dispozitiv, ba chiar le-a recomandat urmăritoarelor sale să îl foloseacă la petreceri.

„Predă controlul partenerului tău (sau oricui altcuiva)! Grozav pentru petreceri. Era potrivit pentru restaurant? Nu știu, dar ne-am distrat!”, a adăugat ea.

Cu toate că cei doi s-au distrat folosind și povestit experiența cu vibratorul, internauții au avut o reacție extrem de negativă. Se pare că gestul folosit de ei a fost unul total nepotrivit, conform declarațiilor apărute pe o platformă destinată avocaților.

„Ar trebui să îți fie rușine! Ai o comunitate atât de mare și o mulțime de posibilități, iar tu preferi să postezi videoclipuri cu tine folosind un vibrator pe prietena ta, într-un restaurant?”, au scris internauții.

Sursă foto: Instagram/Chantelle Otten

VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni