• PRO TV
  • O tânără supraponderală și soțul ei fit, virali pe TikTok: “După standardele de frumusețe, noi nu avem sens”

O tânără supraponderală și soțul ei fit, virali pe TikTok: “După standardele de frumusețe, noi nu avem sens”

O tânără supraponderală și soțul ei fit, virali pe TikTok: “După standardele de frumusețe, noi nu avem sens”

O tânără din Canada a devenit virală pe TikTok după ce a postat un filmuleț romantic alături de soțul ei. Influencerița care cântărește peste 100 de kilograme și partenerul ei musculos s-au filmat imediat după ce au ieșit de la duș și apar acoperiți doar de câte un prosop. 

Clipul cu Alicia și Scott Mccarvel are peste 34 de milioane de vizualizări pe TikTok. Femeia a mărturisit că a primit numeroase mesaje răutăcioase de la internauți și asta pentru că “Scott ar fi mult prea hot pentru o femeie ca ea”.

@aliciamccarvell My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ♬ original sound - cam

Unii oameni l-au acuzat pe Scott că este cu ea doar pentru bani, alții s-au întrebat dacă nu cumva este homosexual în secret sau dacă nu are un fetiș cu persoanele supraponderale. 

Dezamăgită de reacțiile primite, Alicia a făcut o postare în care le-a răspuns haterilor. 

Canadiana care are peste 690.000 de fani pe Instagram și 5,2 milioane pe TikTok i-a criticat pe cei care au jignit-o și au luat în râs relația lor. 

„Videoclipul meu a devenit viral și știm cu toții de ce. Este pentru că, după standardele de frumusețe, noi nu avem sens. Lumea se uită la Scott și imediat îl apreciază pentru felul în care arată. Ei spun lucruri de genul: «Oh, nu cred că era grasă când s-au cunoscut» sau «Sigur e bogată». Alții se gândesc că e gay sau are un fetiș ciudat cu femeile grase”, a spus Alicia, potrivit New York Post.

Alicia a remarcat să societatea i-a învățat pe oameni să creadă că persoanele slabe sunt mai atractive decât cele care nu sunt așa.

„Am fost învățați că cineva cu o condiție fizică precum cea a lui Scott nu ar putea fi niciodată, nici într-un milion de ani, îndrăgostit sau compatibil cu o femeie grasă. Și asta doar pentru că lumea ne-a învățat că trebuie să ne apreciem valoarea în funcție de felul în care arătăm”, a adăugat influencerița care a subliniat că aspectul fizic nu contează pentru soțul ei. 

Alicia promovează iubirea de sine și spune că se simte foarte bine în pielea ei. Tânăra nu are o problemă să se afișeze pe conturile de socializare în rochii sexy sau în costum de baie. 

Fotografii: Instagram/ TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni