• PRO TV
  • Alex Delea, despre experiența Survivor, femeia ideală și planurile de viitor în podcastul lui Damian Drăghici

Alex Delea, despre experiența Survivor, femeia ideală și planurile de viitor în podcastul lui Damian Drăghici

Alex Delea, despre experiența Survivor, femeia ideală și planurile de viitor în podcastul lui Damian Drăghici

Alex Delea este invitatul lui Damian Drăghici în cel mai recent podcast. Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit despre felul în care i s-a schimbat viața după competiție, dar și despre planurile lui de viitor. 

Fostul Războinic a spus că tot ce trăiește acum este „ca un vis”.

“Tot ce se întâmplă acum iubesc, îmi place foarte mult. Ador viața pe care o am acum. Mă simt ca la Survivor, doar că acolo știam când se termină. Zici că este un vis acum, parcă aștept să se termine. Mă trezesc într-un vis în fiecare zi! (...) E ca un vis. Încă nu cred că este real ce se întâmplă. Sunt 140 și ceva de zile în care viața mea s-a schimbat. Am plecat cineva și m-am întors altcineva. Aceași persoană sunt, doar că sunt văzut altfel. Ceea ce pentru mine este extraordinar. Nu mă pot obișnui cu asta. E o schimbare radicală în viața mea”, i-a spus Delea lui Damian Drăghici. 

Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit și despre lucrurile mai puțin fericite din copilăria sa, dar și despre relația specială pe care o are cu “mămăița” lui.

“Tot ce sunt eu este datorită ei. Bunătatea mea, dragostea...tot vine de la ea. E cel mai pur și frumos om din lume. Nu am cuvinte să explic ce este ea pentru mine”, a mărturisit emoționat fostul Războinic. 

Întrebat de gazda podcastului dacă roiesc fetele în jurul său, Alex Delea a răspuns: “Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”. 

“Ai de gând să te însori, să faci copii?”, a adăugat Damian Drăghici, care s-a și oferit să-i fie naș de cununie. 

“Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul... Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (...) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea. 


Întrebat cum ar trebui să arate “aleasa”, Alex Delea a explicat că nu e pretențios, dar și-ar dori să aibă forme. 

“Nu-mi plac fetele slabe și nici cele scunde. Dar nici prea înaltă să nu fie. Mie îmi place carnea. Să fie puțin cărnoasă”, a mai spus Delea. 

Fotografii: Instagram/ capturi Youtube

Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Delea - Declarații de dragoste pentru o celebră actriță

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni