• PRO TV
  • A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România

A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România

A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România

Peter Imre a decedat vineri seară la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti, anunță Adevărul.

Acesta a fost directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, cunoscut pasionat de mașini și o prezență mondenă.

Născut în Zalau Salaj, a scris frecvent in ziarul financiar Ziarul Financiar, si a fost director de afaceri corporative pentru Philip Morris in Romania.

A fost căsătorit cu Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. A mai avut o relație anterioară cu vedeta tv Corina Dănilă.

La 19 ani, acesta a fost diagnostricat prima oară cu cancer.

Peter Imre a publicat, în anul 2005, cartea ”La restaurant cu Peter Imre”. El era căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe, Teodor Meleșcanu, cea despre care spunea că ”a fost prima femeie mai interesată să mă facă pe mine fericit, decât să fie ea fericită”.

Corina Dănilă s-a iubit cu Peter Imre și a primit chiar o bijuterie, despre care se credea că ar fi fost un inel de logodnă. Afaceristul a susținut însă că a fost un simplu cadou și nu o cerere în căsătorie.

"Corinei Dănila i-am oferit nu un inel de logodnă, ci un inel- cadou cu ocazia lansării primului ei disc. Scopul nu era o cerere în căsătorie, chiar dacă acel cadou era un inel”, a spus afaceristul, conform Click.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni