• PRO TV
  • Lidia Buble și-a etalat formele generoase într-un costum de baie ce poate fi confundat cu lenjeria intimă

Lidia Buble și-a etalat formele generoase într-un costum de baie ce poate fi confundat cu lenjeria intimă

Lidia Buble și-a etalat formele generoase într-un costum de baie ce poate fi confundat cu lenjeria intimă

Lidia Buble și-a început vacanța de vară și i-a informat și pe fani de acest lucru cu o postare incendiară pe Instagram. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie nude.

Cântăreața și-a etalat formele generoase într-un costum de baie în două piese, de culoarea pielii, care poate fi confundat cu o lenjerie intimă. 

Accesorizată cu ochelari de soare, cercei rotunzi mari în stilul lui Jennifer Lopez și acoperită cu un kimono de plajă, Lidia Buble pare desprinsă dintr-un pictorial Victoria’s Secret.

Deși și-a salutat fanii cu “Aloha”, artista se află în Grecia, nu în Hawaii.  Cum era de așteptat, Lidia a primit sute de complimente de la admiratorii ei.

Lidia Buble nu e singura vedetă din România aflată acum în vacanță în Grecia. Lili Sandu a mers cu soțul ei în prima vacanță în doi de când este mămică. Aceasta este în Mykonos. “Prima vacanța fără bebe și sincer vă spun că a fost tare biiine! Cu greu m-am hotărât să fac pasul cel mare și nu vreți să știți stările de vinovație și cele de anxietate încă de când eram în avion , daaar mă bucur că am înțeles că totul va fi bine cu bebe și că este normal ca mami și tati să aibă vacanțe fără el! " a spus Lili Sandu.
 

Mâncarea neagră e noua fiță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni